Jouw promotievideo!

Onze opdrachtgevers

Klaar om jouw promotievideo te maken?

Promotievideo’s bieden een uitstekende gelegenheid om de merkidentiteit van jouw bedrijf te versterken. Mensen zijn vaak meer geneigd om een video te bekijken dan een lange tekst te lezen. Een goed gemaakte promotievideo kan de interesse van potentiële klanten vergroten en zorgen voor hogere  conversiepercentages op je website. 

Wat kun je van Magic Lantern verwachten?

 • Passie en ervaring

  Wij vinden het belangrijk dat onze passie voor film en video terug te zien is in jouw video. Door onze ervaring in creatieve projecten zoals documentaires, bedrijfsfilms en promotievideo's helpen we je graag verder om jou video tot een succes te brengen.

 • Flexibiliteit

  Iedere video is uniek en vraagt om flexibiliteit. Je kan van ons verwachten dat wij altijd jouw vragen centraal zetten en zullen, waar nodig, onze expertice inzetten voor het beste resultaat.

 • Innovatie

  Magic Lantern beschikt over een voortdurende drang om nieuwe trends en technologieën te verkennen en te integreren in onze producties. Alles om jouw video fris en eigentijds te maken.

 • Creativiteit

  Door onze jarenlange ervaring in het maken van bedrijfsfilm, promotievideo's en documentaires nemen we ook een grote hoeveelheid creativiteit mee naar jou video. Wij zetten al onze vaardigheden in om een zo interessant mogelijk eindproduct voor je te maken.

 • Persoonlijke benadering

  Het maken van video's is een reis naar een goed eindproduct. Een goede relatie met onze klanten is daarom erg van belang. We bouwen graag aan stevige band zodat jouw video van de hoogste kwaliteit is.

Hoe maken wij jouw bedrijfsfilm?

1. Oriëntatie en inventarisatie

Tijdens een live gesprek bespreken we de verschillende vormen en stijlen van de video. Het doel van de bedrijfsfilm is het allerbelangrijkste. Wat wil je graag bereiken met de film en welke vorm en stijl past daar het beste bij?

2. Filmplan en script

Op basis van alle informatie maken wij een filmplan en script waarin het idee en stijl van jouw bedrijfsfilm naar voren komen. Vervolgens plannen wij alle opnames in en zorgen we voor een goede voorbereiding van alle personages door bijvoorbeeld een briefing op te stellen.

3. Opnames

Now the fun begins! Als jullie tevreden zijn over het plan gaan we aan de slag met de opnames en aansluitend de montage. Met de juiste belichting en hoge kwaliteit video en geluid opnames wordt jouw bedrijfsfilm vastgelegd. 

4. Montage en oplevering

Na de opnames start de postproductie van jouw bedrijfsfilm. We werken aan een concept versie met alle elementen die je kan verwachten zoals naamtitels, muziek, aftiteling en ondertiteling (indien gewenst). Na enkele dagen sturen wij een concept versie zodat jullie feedback op de bedrijfsfilm kunnen geven. 

Merlijn Janssen Steenberg

Eigenaar Magic Lantern

Wij houden van jouw verhaal!

Wij maken graag jouw bedrijfsfilm!
Wil je meer weten over de mogelijkheden?