Magic Lantern

Film en videoproductie

Jouw aftermovie!

Onze opdrachtgevers

Een leuke aftermovie nodig?

Een aftermovie geeft je bezoekers de mogelijkheid om de hoogtepunten van een evenement opnieuw te beleven en te delen met vrienden en familie. Het geeft je bezoekers een speciaal gevoel om deel te nemen aan jouw activiteiten waardoor ze interesse krijgen voor jouw toekomstige evenementen. 

Wat kun je van Magic Lantern verwachten?

Hoe maken wij jouw bedrijfsfilm?

1. Oriëntatie en inventarisatie

Tijdens een live gesprek bespreken we de verschillende vormen en stijlen van de video. Het doel van de bedrijfsfilm is het allerbelangrijkste. Wat wil je graag bereiken met de film en welke vorm en stijl past daar het beste bij?

2. Filmplan en script

Op basis van alle informatie maken wij een filmplan en script waarin het idee en stijl van jouw bedrijfsfilm naar voren komen. Vervolgens plannen wij alle opnames in en zorgen we voor een goede voorbereiding van alle personages door bijvoorbeeld een briefing op te stellen.

3. Opnames

Now the fun begins! Als jullie tevreden zijn over het plan gaan we aan de slag met de opnames en aansluitend de montage. Met de juiste belichting en hoge kwaliteit video en geluid opnames wordt jouw bedrijfsfilm vastgelegd. 

4. Montage en oplevering

Na de opnames start de postproductie van jouw bedrijfsfilm. We werken aan een concept versie met alle elementen die je kan verwachten zoals naamtitels, muziek, aftiteling en ondertiteling (indien gewenst). Na enkele dagen sturen wij een concept versie zodat jullie feedback op de bedrijfsfilm kunnen geven. 

Merlijn Janssen Steenberg

Eigenaar Magic Lantern

Wij houden van jouw verhaal!

Wij maken graag jouw bedrijfsfilm!
Wil je meer weten over de mogelijkheden?